2/25/2009

Traim in Romania.......


E adevarat ca traim intr-o tara numita Romania, dar asta nu ar trebui sa ne ocupe tot timpul.....vorba lui Mircea Badea.

Poate multi dintre noi se simt nemultumiti, coplesiti de problemele cotidiene, de stresul de la serviciu, de ratele la banca. Ce zic eu, cred ca ne regasim cu totii in aceasta descriere, si cand spun toti, ma refer la oamenii de rand care oricum o duceau destul de greu....Acum, cu criza, lucrurile par a se inrautati pe zi ce trece. Totusi, se pare ca nu suntem cu totii afectati, ci tot omul de rand. A noastra clasa politica, desi da senzatia ca se preocupa de soarta romanului, nu face altceva decat sa - si aprobe bugete si mai mari, ca de...., doar e criza, sa - si schimbe masinile de serviciu si sa-si mareasca indemnizatiile.

Ce face romanul de rand............sta si inghite, dar ma intreb .............pana cand???????

O sa vina vremea cand o sa avem la conducere politicieni cu adevarat interesati de soarta poporului, sau o sa continuam in stilul caracteristic....vin ai nostri, pleaca ai nostri.......intr-o tara in care paradoxul face casa buna cu indiferenta. Apropo, englezul acela care a ucis intr-un accident de masina trei oameni a primit sase ani de inchisoare, iar o babuta a fost condamnata la sapte luni de inchisoare dupa ce a scos tarusii pusi pe terenul sau de un executor. Incredibil, dar se intampla in Romania zilelor noastre!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire